SİNEKLİK SİSTEMLERİ

TUNALI YAPI 0312 282 2 282 Sineklik Sistemleri Danışma Hattı Ücretsiz Keşif

Pencere ve balkon kapısı gibi açılıp kapanma özelliğine sahip olan ve mekanların havalandırılması esnasında açık kalan alanlardan, uçan veya yürüyen haşerelerin içeri girmesini engelleyen birçok çalışma biçimine sahip ürünlere genel anlamıyla sineklik denilir.

TUNALI YAPI Ankara ‘ nın Eryaman Bağlıca  Menteşeli, Takmatik, Plise, Pileli, Stor, Sürgülü ve Akordiyon Sineklik imalat ve Montajı ile Hizmetinizdeyiz..

 

 

HENÜZ YAPIM AŞAMASINDA

LOKASYON; Faaliyet ve Hizmet Bölgelerimiz; Ankara = Etimesgut ; Eryaman, Elvankent, Bağlıca, Yapracık ve Susuz Civarında, Sincan ; Yenikent, Törekent, Ayaş, Beypazarı, Güdül, Fatih Mahallesi ve Temelli, Yenimahalle; Batıkent ve Çakırlar, Çankaya; Ümitköy, Alacaatlı, Çayyolu, Park Caddesi ve Yaşamkent. Ankara da Lokasyon Aralığında Hizmetinizde..

 

TUNALI YAPI 0312 282 2 282 Ankara Plise Sineklik – Ankara Pvc Pimapen Pencere Tamirat Servis – Ankara  Cam Balkon – Ankara Çelik Kapı – Ankara Winsa Pvc Pencere ve Kapı  Eryaman – Ankara Çelik Kapı

 

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”320″ zoom=”15″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”1″ show_state=”1″ show_url=”1″ show_email=”1″ default_show_infowindow=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_url=”1″ show_logo=”1″ show_opening_hours=”1″]