Eryaman Cam Balkon

Eryaman Mahallesi Emiryaman Caddesi 7/D Adresinde Bulunan işletmemiz Eryaman Cam Balkon imalat montaj ve Toptan Cam Balkon Aksesuarları Satış ve Taahhüt işleri ile Hizmetinizde, Yeni Nesil Yağmur Oluklu Cam Balkon Sistemleri ve Çift Cam ısıcamlı Cam Balkon imalat ve Montajı ile Eryaman’da Sektöre Farklı Bir Bakış Açısı Katarak Siz Değerli Tüketicilere Kurumsal Çözümler Sunmak için 2009 Yılından Beri Eryaman’da Hizmetinizdeyiz.

Ücretsiz Keşif 0312 282 2 282 (Eryaman Cam Balkon)

5 Farklı Ürün Alternatifi ile Ankara’da ki Müşterilerine Çok Çeşitli Cam Balkon Sistemleri Sunan Firmamız, Pencere Danışma Hattını Arayarak 0312 282 2 282 Ürünler Hakkında Bilgi Alabilir, Kendi Almış Olduğunuz Ölçüler ile Fiyat Teklifi isteyebilir veya Ücretsiz Keşif Yaptırarak Profesyonel Bir Fiyat Teklif Çalışması Talebinde Bulunabilirsiniz. Fiyat Teklifi Tarafınıza Ulaştıktan Sonra Teklifimizin Kabulü Halinde Sözleşme ve Ürün incelemesi için Sizleri Çay içmeye Ofislerimize Bekliyoruz.

2 Yıl Gerçek (Yerinde) Garanti Eryaman Cam Balkon

Üretimini ve Montajını Yapmış Olduğumuz Cam Balkon Sistemleri işçilik ve Montaj Kaynaklı Tüm Olumsuzluklara Karşı 2 Yıl Süre ile Gerçek(Yerinde) Garanti Kapsamındadır, Tunalı Yapı Olarak inavasyon’a da Önem Vermekteyiz, Farklı ihtiyaçlarınıza Doğru Çözümler için Ofis Personelinden Keşif Ekiplerine, imalat Birimimiz’den Şirket Ortaklarımıza Kadar Tüm Sorunlarınız için Satış Öncesi ve Satış Sonra Her Zaman Yanınızdayız.

Plus Yağmur Oluklu Cam Balkon Sistemi

Buhar kanallı, yağmur oluklu, çocuk kilitli, çift kanallı, çift taşımalı cam balkon özellikleri Cam yüzeyinde oluşan ve aşağı akan buhar suyunu alt ray profilindeki özel tasarımlı buhar kanalı özelliği ile dışarıya tahliye eder. Aynı anda bu kanal herhangi bir nedenle sisteme dışardan giren su sızıntılarını da dışarı tahliye etmekte olup sistemin yüzde yüz su almasını da engellemektedir.
Yağmur Oluklu ve Buhar Kanallı
Piyasadaki cam balkon sistemlerinde Yağmur Suyunu Yakalama Özelliği olmadığından yüzde yüz su alamama garantisi olmamakta ve buhar suyu ile yağmur suyunu içeriye sızdıra bilmektedirler. Bu durumda iç küpeşte ya da balkon içerisinde zemindeki halı laminant benzeri eşyalar zemin döşemeleri ıslanarak zarar görebilmektedir.Yeni Plus sistemde buhar kanalı sayesinde su dışarıya tahliye edildiğinden bu tür sorunlar yaşanmamaktadır.
Yağmur Suyu Artık Tarih Oldu
Cam balkon sistemleri genelde üst ray sistemine dışarıdan gelen yağmur suyunu içeriye almaktadır. Yeni Plus sistemimizde yağmur saçak özelliği ile sisteme yağmur suyu girişi kesinlikle engellenmiş durumdadır.Piyasada kullanılan sistemlerin genelinde bu sorun olmakta olup özellikle de bina dış cephesine yakın olan ve yağmur suyu ile temas eden cam balkonlar kesinlikle su almakta olup bu sorunu çözmek için dışarıdan estetik olmayan saçak köşebent v.b. malzeme ile su alımı engellenmeye çalışılmaktadır.
Estetik olmayan kaba ve tam sonuç vermeyen bu sistemlerin aksine Yeni Plus sistemimiz özel tasarımı ve yağmur suyunu engelleyen estetik görünümü bozmayan tasarımı ile bu sorunu ortadan kaldırmıştır.
https://www.tunaliyapi.com.tr/urun/plus-cam-balkon-sistemi/

Bağlıca Cam Balkon

Eryaman Cam Balkon

Ürün ile ilgili Detay için Lütfen Tıklayınız

 

ilyas

Recent Posts

www.penmarket.com.tr neden önemli

www.penmarket.com.tr, Neden Önemli günümüzde önemli bir e-ticaret platformu olarak karşımıza çıkmaktadır. #penmarket #pima-penispanyolet Profesyonellerin Pvc…

16 saat ago

Çayyolu Pencere Servis Hizmeti

Çayyolu Pencere Servis Hizmeti, Ankara'nın en kaliteli ve güvenilir pencere tamir ve bakım hizmetlerini sunan…

7 ay ago

Accado Pencere ispanyolet Yedek Parça

Accado Pencere İspanyolet Yedek Parça Accado, kaliteli ve dayanıklı pencere sistemleri üreten bir markadır. Accado…

7 ay ago

Yaşamkent Pimapen Servis

Yaşamkent Pimapen Servis, Ankara'nın en kaliteli ve güvenilir Özel Pimapen servislerinden biridir. 0312 282 2…

7 ay ago

Ümitköy Pimapen Servis

Ümitköy Pimapen Servis, Ankara'nın en kaliteli ve güvenilir pvc pencere ve kapı sistemleri servislerinden biridir.…

8 ay ago

Sincan Pimapen Tamiri

Sincan Pimapen Tamiri, Ankara'nın Sincan ilçesinde hizmet veren bir tamirat firmasıdır. Pimapen pencere ve kapı…

8 ay ago